Natuursteen wordt op vele manieren toegepast worden. Zowel binnen als buiten. Natuursteen kan tegen een stootje, is duurzaam, hygiënisch en veel toegepast omdat het makkelijk schoon te maken is . En na vele jaren intensief gebruik krijgt natuursteen nog meer karakter: het wordt mooi oud. De keuze in geschikte soorten natuursteen is ruim, en alle materialen kunnen helemaal naar uw persoonlijke wensen worden afgewerkt.
Laat u door ons inspireren door de voorbeelden op deze website en vraag gerust een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan.
Bent u op zoek naar een natuursteen, marmer of graniet aanrechtblad of werkblad ?
Wij hebben vele keuzes in verschillende steensoorten.  net als een goed en betrouwbaar advies .
U bent altijd welkom hiervoor !
                    aanrechtblad, werkblad natuursteen
Badkamer
Sinds jaar en dag is natuursteen een materiaal dat populair is voor het gebruik in badkamers. De Romeinen gebruikten het in al in hun badhuizen en ook heden ten dagen kiest men voor natuursteen om de luxe uitstraling.
Tegenwoordig is natuursteen gelukkig voor vrijwel iedereen betaalbaar en beschikbaar.
Een uniek materiaal waarmee u uw badkamer helemaal ‘af’ maakt.

Vloeren

Een natuurstenen vloer is goed te combineren met de persoonlijke wensen van deze tijd; ook kan het heel goed met vloerverwarming gecombineerd worden. De variatie mogelijkheden die er zijn in soorten steen en afwerking biedt de ruimte om voor een vloer te kiezen die exact aansluit op uw wensen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. wij leveren alle soorten steen, Marmer, Basalt, Leisteen, Hardsteen, Graniet enz.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

   

Trappen

Een natuurstenen trap vormt een mooie basis voor het interieur. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, structuur en afwerking. Wij produceren de traptreden op maat. Natuursteen treden zijn slijtvast, wij kunnen ze voor uw produceren met stootbord en harpstuk of massief. De treden kunnen worden voorzien van antislipstroken, zoals gebourchardeerde stroken of verlijmde stalen strips. De treden worden geproduceerd in onze eigen werkplaats.

Ook hierin hebben wij keuze uit vele steensoorten .

Direct contact ? bel ons !
×

 

Hallo,

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?