Voor zowel particulier als bedrijven maken wij dorpels, neuten, vensterbanken, muurafdekkers , traptreden waterslagen en alles wat u wenst !

Dorpels

Deurdorpels en Binnendorpels 

Deurdorpels uitgevoerd in natuursteen geven woningen of gebouwen een luxe uitstraling. Bij een overgang van verschillende vloerafwerkingen en bijvoorbeeld in de badkamer is de makkelijkste oplossing om een dorpel toe te passen. Belgisch hardsteen wordt vaak gebruikt voor binnendorpels, maar u kunt bij ons ook diverse andere kleuren en soorten .De dorpels worden in onze eigen steenhouwerij gemaakt en zijn leverbaar in elke gewenste vorm, in elk gewenst materiaal.

Buitendorpels
Een duurzame oplossing voor een dorpel onder de buitenkozijnen is een Belgisch hardsteen dorpel. Dit materiaal wordt veelvuldig toegepast in de bouw en heeft zich door de jaren heen wel bewezen als duurzaam materiaal. De ervaring leert dat een houten dorpel op den duur gaat wegrotten en daarom is een Hardsteen onderdorpel hiervoor de ideale oplossing. Bijpassend kunnen altijd neuten gemaakt worden van Hardsteen, dan wordt het uiteinde van de stijl ook in Hardsteen uitgevoerd. Een Hardstenen dorpel met neuten is niet alleen duurzaam, maar geeft ook nog eens een chique uitstraling.

Belgisch hardsteen hebben wij op diverse diktes op voorraad en wij kunnen elk gewenst detail voor u op maat maken.

 .                                 

 

Vensterbanken

Natuursteen wordt veel gebruikt als toepassing voor vensterbanken, het is nog altijd één van de populairste materialen. De voordelen van natuursteen zijn dat het duurzaam is, een prachtige luxe uitstraling heeft en in vele kleuren en soorten verkrijgbaar is daarbij is het relatief betaalbaar . 

Bij reigersberg natuursteen kunt u uit vele soorten en kleuren kiezen. Van klassiek bijvoorbeeld Travertin tot strak en modern bijvoorbeeld  Marmercomposiet . u kunt kiezen voor standaard diktes van 2 of 3 cm dik , kortom wij maken alles naar uw vraag en wens

             

Muurafdekkers

Afdekelementen beschermen tegen inwateren en maken uw woning of tuin compleet. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. U kunt kiezen voor een vlakke uitvoering of met een ezelsrug.

             

Gevelbekleding

Puien, gevels en muren geven een gebouw uitstraling en karakter. al sinds mensen heugenis wordt hierbij gekozen voor natuursteen, dit vanwege zijn uitstraling en duurzaamheid . Natuursteen biedt namelijk veel ontwerpvrijheid, is tijdloos, onverwoestbaar, maar bovenal: het geeft uw woning of bedrijfspand een stijlvolle uitstraling.

De keuze van een natuursteensoort hangt vooral af van de gewenste afmetingen en van een binnen of buiten toepassing. Van belang is dan voornamelijk de vorst- en weerbestendigheid van de natuursteensoort. Voor buitengevels zijn kunnen wij ook het nog luxere en duurzamere graniet leveren , vraag gerust naar de mogelijkheden  Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk , zoals gezoet, gepolijst, geschuurd, gestraald, gefrijnd, gebouchardeerd, dit afhangend van het soort natuursteen. wij kunnen u adviseren wat in uw geval het beste is !

Verschillende toepassingen voor natuursteen bekleding zijn:

– gevelsteen
– kolom (omkleding of massief)
– lambrisering
– metselwerk
– profileer- of beeldhouwwerk
– raamomlijsting
– verlijmde gevel (tegels)
– plaatwerk
– baliebekleding

             

 

Direct contact ? bel ons !
×

 

Hallo,

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?