Bent u op zoek naar een grafmonument ?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. wij van reigersberg natuursteen zijn ons er van bewust dat de keuze voor een gedenksteen of grafmonument  geen gemakkelijke keuze is. reigersberg kan u van dienst zijn bij al uw vragen , wij hebben kennis van de regelgeving helpt u graag met  wat de mogelijkheden zijn .
Uw wensen staan hierbij centraal, samen komen wij met u tot een passende gedenksteen voor uw dierbare. de afhandeling vergunning etc op de begraafplaats waar het monument geplaatst moet worden regelen wij voor u, wij ontzorgen u dus geheel. zie dit als extra service en gemak bij uw aankoop van een grafmonument.

Uw wensen,

Na het begraven van een dierbare begint de zoektocht naar het aanschaffen  van een passende grafsteen. Immers worden graven al eeuwenlang gemarkeerd met een grafsteen om de overledenen te eren en een plek te hebben om te herinneren. door de soepel geworden regelgeving is het al langere tijd mogelijk om de steen geheel naar wens te laten maken en plaatsen, dit samen met combinatie van persoonlijke materialen en attributen .

Door het personaliseren van een graf creëer je een eigen plekje die past bij uw dierbare en de nabestaanden. Ook is het tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld een kei als gedenksteen te gebruiken als basis voor een grafsteen. Bovendien is het ook mogelijk dat u een eigensteen of kei kan verwerken in het ontwerp van de grafsteen. Denk daarbij aan een kei die ooit geplaatst is door uw dierbare of waar hij of zij een speciaal verhaal mee deelt. Verder kunnen persoonlijke dingen af foto’s worden verwerkt in of op de steen waardoor het een persoonlijk tintje krijgt

Wij maken grafstenen uit elk gewenst materiaal, waarbij combinaties mogelijk zijn met bijvoorbeeld glas, brons, staal, hout, RVS, cortenstaal of kunststof.

ontwerp en offerte ,

Na de oriëntatie kan een grafsteen worden ontworpen en gekocht. Het ontwerpen kan tijdens een bezoek aan onze toonzaal maar ook tijdens een bezoek aan huis. In dit gesprek gaan wij met u aan de slag en ontwerpen wij samen een passend monument voor uw dierbare. U kunt op basis van uw ideeën en wensen heel precies de grafsteen samenstellen zodat het past binnen uw budget.

Onze medewerkers proberen met uw wensen en behoeften een schets te maken die wij later voor u kunnen digitaliseren. Op basis van het gemaakte ontwerp ontvangt u van ons de exacte prijsopgave (via mail of per post). Pas als u tevreden bent gaan wij het geheel voor u verzorgen.

Vervaardigen en plaatsing

het vervaardigen van een door u gekozen gedenkteken doen wij met zorg en aandacht. Nadat u ons de opdracht heeft gegeven voor het maken van het monument, kan het ongeveer drie maanden duren totdat het monument volledig is geplaatst. We zijn afhankelijk van onze leveranciers, agenda en partners . ook het aanvragen van vergunning etc neemt enige tijd in beslag . Mocht een grafmonument eerder gereed zijn dan betekent dit niet direct dat deze ook eerder geplaatst kan worden. Dit is in verband met het ‘inklinken’ van de grond op het graf. Dit voorkomt verzakking op langere termijn.

Wilt u graag van onze diensten gebruik maken ?

Maak dan een afspraak , dan staan wij geheel tot uw beschikking !

 

 

Direct contact ? bel ons !
×

 

Hallo,

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?